Növényi maszkok, arcpakolások - Herbal Masks




Összetétel: Gyógynövények, aromatikus növények és ésványi alap( kozmetikai anyag ) tökéletes keveréke.

A hemel pakolások tisztítják, zsírtalanítják, hidratálják, feszessé teszik a bört, erösítik a periférikus vérkeringést és eltávolítják az elhalt sejteket. Ha figyelembe vesszük a különbözö börtípusokat, a megfelelö növények kiválasztásával és párosításával négy féle maszkot különböztetünk meg:

- száraz börre ( Dry Skin Mask )

- zsíros börre ( Oily Skin Mask )

- fáradt és érzékeny bör regenerálására ( Skin Regeneration Mask )

- színezésre ( tonizálásra ) és revitalizálásra
( újjáélesztésre ) ( Skin Toning Mask )

A Hemel maszkok gyorsan és mélyen a szövetekbe hatolnak és serkentik a börsejtek funkcióját. Már az elsö használat után a bör kifényesedik, feszessé válik és megfiatalodik. Hosszabb használat után ezek a tulajdonságok méginkább láthatóvá válnak. Teljes hatását és maximális effektusait helyes elökészítéssel és használattal érjük el.



Elökészítés: közvetlen a használat elött két kiskanál maszkot négy kiskanál melegvízzel keverjük össze. Soha ne használjunk fém edényt és kanalat az elökészítéshez.



Alkalmazás: a hemel növényi maszkok minden börtípusnak megfelelnek. A letisztított arcot gyengéd mozdulatokkal kell bekenni. A bör típustól és állapotától függoen a maszk aktív hatásideje 20-30 percig ajánlott, illetve a maszk teljes száradásáig. Amíg a maszkot le nem mossuk minnél kevesebbet mozogjunk, lehetöleg pihenjünk. A maszkot langyos vízzel mossuk le és az arcunkra megfelelö krémet kenjünk. A pakolás utáni börreakció természetes jelenség.



Ajánlás: hetente egy-két alkalommal ismételjük.

Nincsenek megjegyzések: